Sommer – nyheder

 

Kære medlemmer

Nu er vi  Gentofte Kunstvenner heldigvis rigtig godt i gang igen.

Vi har set Turner-film i Gentofte Kino, oplevet et levende billede/filmforedrag af Suste Bonnén og været på besøg hos tre forskellige kunstnere i atelierhusene i Emdrup.

Og nu kan I som  nye arrangementer her på hjemmesiden læse meget mere om besøg på den store kunstudstilling ENTER ART FAIR i Tunnelhallen i Nordhavnen med mere end 60 gallerier og 250 kunstnere. Vi har fået arrangeret en særlig rundvisning fredag den 27. august kl. 13.00.

Og torsdag den 16. september kl.17.00 har vi fået mulighed for at se og høre om de meget spændende COBRA-friser i en lille børnehave på Østerbro.

Som tidligere annonceret skal vi den 27. og 28. september besøge kunstsamleren John Ginsborg (udsolgte). Flere store samlere har gennem tiden vist deres kunst frem for os og vi har planer om flere besøg.

Her er en spændende og meget læsværdig artikel om kunstsamlere og om at samle kunst:

 https://www.berlingske.dk/kunstanmeldelser/ole-faarup-har-naese-for-talent

Husk også, at vi har generalforsamling den 6. september kl. 19.00 i Rådhushallen. Indkaldelsen kommer i god tid, men I kan allerede nu her på hjemmesiden under LODTRÆKNINGER  se de kunstværker, der vil blive trukket lod om eller solgt på auktion.

Læs meget mere og tilmeld jer under KOMMENDE ARRANGEMENTER her på hjemmesiden.

Mange hilsner og rigtig god sommer.

Bestyrelsen

 

Del vidt og bredt