Bliv medlem

Det vil glæde os meget at se dig/jer som medlem af Gentofte Kunstvenner.

Det er meget enkelt at melde sig ind: Udfyld den nedenstående formular. Derefter vil sekretariatet sende en bekræftelse, et velkomstbrev og oplysninger om eventuelle relevante nye arrangementer. Der kan forekomme lidt ventetid på svaret fra sekretariatet.


Tilmeld en anden
Hvis du allerede er medlem, men gerne vil melde et nyt medlem ind, så udfyld denne formular – og vind en flaske rødvin som udleveres på den kommende generalforsamling.


Se vedtægterne

Under TIDLIGERE ARRANGEMENTER kan du se en oversigt over de mange forskellig kunstnere, kunstsamlere, kunstudstillinger og kunstmuseer vi igennem årene har besøgt. Og de kunstforedrag og kunstrejser vi har arrangeret. Vi opsøger meget gerne kunstnere i deres atelier og hører dem fortælle om deres kunst. Vi bestræber os på at besøger steder, hvor man som privatpersoner normalt ikke har mulighed for at komme.

Under GEVINSTER kan du se en liste med omtale af de kunstværker, der fra 2020 er blevet udloddet på den årlige generalforsamling. Vi lægger i vores køb vægt på kvalitet frem for kvantitet og har derfor i de sidste år kun udloddet ca. 20 værker. Vi køber kunstværkerne for de indtægter vi får fra medlemskontingenterne og de beløb medlemmerne betaler for at deltage i de forskellige arrangementer. Samlet køber vi for ca. 150.000 kr. om året og normalt til en”god pris”. Foreningen er som regel vært ved et lille traktement ved hvert arrangement.

Del vidt og bredt