Nyheder fra Gentofte Kunstvenner den 15. januar 2021

Kære medlemmer

Som nævnt i sidste nyhedsbrev den 10. januar vil vi her på hjemmesiden under foreningsanliggender prøve med lidt alternativ kunstformidling som erstatning for alle de arrangementer, vi ikke kan gennemføre for tiden. Blandt andet tænker vi på online foredrag om kunt.

Sidst opfordrede vi Jer til at se udsendelsen “Martin Bigum – Mit livs kunst” på DR2. Rigtig mange af vores medlemmer så denne opfordring. Andet afsnit ud af 4 sendes nu på søndag kl. 20.00 til 20.30.

I kan få stor indsigt i den internationale kunstverden og hvorledes kunstkendere ser på kunstens udvikling i 2021 på http://www.artsy.net Det er en  platform for verdens største kunstgallerier, kunstauktioner og kunstmuseer.

God fornøjelse

Bestyrelsen

PS. Har I ønsker og forslag til lignende initiativer vi kan realisere via nettet, må I meget gerne skrive til emilia@gentofte-kunstvenner.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Del vidt og bredt