Jule- og Nytårshilsen

 

Jule- og Nytårshilsen til Gentofte Kunstvenner                    

  ******************************************************************************************************                             

Kære Gentofte Kunstvenner,

Det er svært at finde ord på, hvordan det i øjeblikket er at være medlem i en kunstforening, for ikke at forglemme at være en bestyrelse for en kunstforening, som ikke har kunnet udfylde det, der står i ”Love for Gentofte Kunstforening” – nemlig – ”at afholde eller medvirke ved udstillinger, foredrag, besøg på udstillinger og hos kunstnere m.v.”

Sådan har det imidlertid været et fælles dilemma i det forløbne år og det gør virkeligt ondt for begge parter. Vi kan imidlertid meddele, at bestyrelsen ikke har ligget på den lade side, men tværtimod foretaget en række undersøgelser og besøg hos kunstnere, som gerne vil se os, når Covid-19 pandemien er overstået. Ligesom vi i årets løb har brugt tid på at gennemføre en række aktiviteter bl.a.

– En ny hjemmeside

– Booking-system til arrangementer

– Opkøb af kvalitetskunst til udlodning blandt medlemmerne.

Med disse ambitioner og ønsker vil vi sige tak for de positive henvendelser og idéer til fremtidige aktiviteter, som I har sendt os (bliv ved med det!). Og hermed ønske dig og dine kære en God Jul og et Godt Nytår og på et glædeligt gensyn, når omstændighederne tillader det.

I vil høre fra os igen i  løbet af januar, når vi kender vinterens og forårets restriktioner og eventuelle arrangementer, herunder Generalforsamlingen i marts.

Med de bedste julehilsner fra

Gentofte Kunstvenners Bestyrelse

Del vidt og bredt