Gammel Strand – 25. juni 2024 kl. 16-17

     

Spændende arrangement med Gentofte Kunstvenner til Gammel Strand tirsdag d. 25. juni kl 16.00-17.00.

Efter omvisningen er der et glas vin og mulighed for en hyggelig snak på en af cafeerne i nærheden.

Prisen for arrangementet inklusiv et glas vin er kr. 250.- pr person.

Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/astnae45dc

Lidt om den aktuelle udstilling vi skal se på Gammel Strand:

IN THE SHADOW OF BURNING LIGHT

Christina Quarles arbejder med spørgsmål omkring racemæssige og seksuelle identiteter, køn og queerness. I hendes værk er kroppen flertydig og konstant under forvandling. Identiteten aldrig stivnet i en fast defineret form.

Hendes evne til at afbillede kroppen i dens kompleksitet og trodse indgroede forestillinger om race, køn og seksualitet har gjort hende til en væsentlig stemme i samtidskunsten.

Christina Quarles (f. 1985) bor og arbejder i Los Angeles. Hun har en kandidatgrad fra Yale School of Art (2016). Quarles har haft et stort antal soloudstillinger og havde en central placering på Venedig Biennalens anmelderroste udstilling The Milk of Dreams i 2022. Blandt hendes seneste soloudstillinger kan nævnes Hamburger Bahnhof, Berlin (2023); MCA Chicago, (2021) og South London Gallery, London (2021).

THE TIME BEFORE

Chantal Joffe og Anna Bjerger delte atelier, hvorved de opbyggede en nær relation og et tæt arbejdsfællesskab. Den kommende udstilling på Gammel Strand griber ind i fortælling om venskab, fællesskab og det ensomme ved at stå midt i livet og længes efter det, som allerede er passeret.

Chantal Joffe (f. 1969) er en amerikansk født, engelsk kunstner baseret i London. Chantal er uddannet fra Glasgow School Art I Scotland og The Royal College of Art i London.

Anna Bjerger (f. 1973) er svensk billedkunstner, som bor og arbejder i Småland.

 

Del vidt og bredt