Carsten Dahl i Byens Hus

Særlig henvendelse til Gentofte Kunstvenner

Gentofte Jazzklub inviterer til solokoncert med Carsten Dahl i Kulturhuset Byens Hus onsdag den 12. juni kl. 19.30 – 21.30.

Carsten Dahl er en god bekendt af Gentofte Kunstvenner med flere udstillinger hos Galleri Knud Grothe i Charlottenlund. Den 12. juni kl. 19.30 gæster han Gentofte Jazzklub i en solo koncert. Carsten Dahl vil dog også medbringe nogle af sine mange værker, som han vil ledsage musikalsk. Som medlem af Gentofte Kunstvenner kan du opleve dette til en særpris på kr. 100. Vælg billettypen ”medlem af Gentofte Kunstvenner” i nedenstående link

https://event-link.dk/arrangement/23416/

Vi kender pianisten Carsten Dahl som en frygtløs kunstner, der kaster sig ud i alverdens udfordringer; jo større, jo bedre. Som billedkunstner, som musiker og som menneske, lever Carsten Dahl konstant på kanten af triumfen eller katastrofen. Han investerer alt i sin kunst og har heldigvis de nødvendige egenskaber til at levere det endelige produkt, som et uomtvisteligt bevis for hans placering som en af landets vigtigste kunstnere.

En solokoncert med Carsten Dahl indeholder hele hans personlighed; det vilde, det grænsesøgende, det perkussive, det intellektuelle, det melodiske, det inderlige, det romantiske, det kærlige. I det hele taget er en koncert med Carsten Dahl det store selvportræt som han har brugt sit liv på at skabe, men som forhåbentlig aldrig bliver færdigt, og som vi som publikum kan tage ind og glædes over.

Inspirationerne er mange. Som den evigt søgende kunstner han er, suger Carsten Dahl til sig fra alle musikalske genrer. Fra Oscar Peterson, Bud Powell m.fl. til Chick Corea og Keith Jarrett. Samt ikke mindst fra de oplevelser han har når han står foran sine malerier, og lader den øjeblikkelige inspiration tage over.

Frem for alt kommer musikken direkte til os fra Carsten Dahls indre.

Et billede, der indeholder mønster, kvadratisk, kunst, Symmetri

Automatisk genereret beskrivelse

CARSTEN DAHL solo (jazzbilletten.dk)

Del vidt og bredt