nyhedsbrev 7 juli 23

Kære medlemmer
Vi er i bestyrelsen ved at være færdige med planlægningen af vores næste arrangementer og progammet ser således ud:
 
Enter Art Fair 25. august og Chart 27.august.
I slutningen af august afholdes der igen i år 2 fremragende kunstmesser i København. De er Enter Art Fair og CHART. For os i Gentofte Kunstvenner er de, hvad vi kunne kalde ”must see”, når man gerne vil følge med på både den nationale og internationale scene for moderne kunst og nutidskunst.
Og Gentofte Kunstvenner har naturligvis arrangeret besøg med guidet omvisning på dem begge. Besøgene finder sted den 25. og den 27. august. Læs mere og tilmeld jer på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2023/07/13/enter-art-fair-25-august-og-chart-27-august/ og bemærk hurtig tilmelding.
Frederik Næblerød på Gl. Holtegaard den 7. september.
Oplev den ekspressive danske billedkunstner Frederik Næblerød, når han i efteråret 2023 indtager Gl. Holtegaards udstillingsrum.
Vi har i Gentofte Kunstvenner adskillige gange haft Næblerøds kunst med i vores lodtrækninger og arrangerer nu en omvisning på Gl. Holtegaard den 7.9 kl 17.
Læs meget mere og tilmeld jer på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2023/07/13/frederik-naebleroed-paa-gl-holtegaard-rundvisning-den-7-september-17-00/
 
Kunstrejse til Oslo den 6-8. oktober.
Vi skal besøge ’Operahuset’, hvor en af lederne af Snehetta, som er arkitekterne bag Operahuset, vil fortælle om huset.
Et andet af højdepunkterne vil være det nye meget berømmede ’MUNCH Museet’, hvor vi får en guidet rundvisning i samlingen af Edvard Munchs berømte kunstværker med mulighed for et foredrag med en fordybelse i Edvard Munch’s kunst.
Det nye ’Nationalmuseum’ i Oslo er meget spændende og indgår også i overvejelserne.
Programmet for opholdet i Oslo er ikke helt færdigt endnu. Det er til gengæld sejlturen, som foregår med DFDS på commodore-niveau, hvilket vil sige luksus-niveau.
Se meget mere og tilmeld jer foreløbigt på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2023/07/13/kunstrejse-til-oslo-den-6-8-oktober-2023/
efter “først til mølle princippet”.
Mange sommerhilsner
Bestyrelsen
 
 
 
NB. Husk I får en flaske god rødvin, hver gang I skaffer et nyt medlem. Se
https://www.gentofte-kunstvenner.dk/bliv-medlem/
 
facebook 
 
Email Marketing Powered by MailPoet

Del vidt og bredt