GULDSMED BODIL BINNER OG KAREN BLIXEN DEN 8/12

(For at læse hele teksten med tilmeldingslink click på overskriften herover)

Gentofte Kunstvenner besøger særudstillingen Silver Tales på Karen Blixen Museum, Rungstedlund.

 

 

Kom med guldsmed Bodil Binner på en unik omvisning i særudstillingen ‘Silver Tales – Karen Blixen fortalt i sølv, perler og diamanter.

Besøget finder sted torsdag den 8. december 2022 kl. 16 -18 på Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst.

Bodil Binner vil fortælle om arbejdet med at fortolke Karen Blixen og hendes univers i et smykke – og det kunstneriske benspænd som blev stillet som en del af opgaven.

Vi vil blive vist rund i de originale rum på Rungstedlund, hvor Karen Blixen levede det meste af sit liv og opnåede stor international anerkendelse for sit forfatterskab.

Udstillingen Silver Tales er skabt som en fantasifuld fortolkning af Karen Blixens forfatterskab og hendes liv fortalt i smykker og smukke kreationer i sølv, perler og diamanter.

39 af samtidens smykkekunstnere og -designere har modigt skabt værker inspireret af Karen Blixen. Den kunstneriske udfordring har Karen Blixen Museum fundet i Karen Blixens fortællinger, portrætter og blandt forfatterens genstande på Rungstedlund.

Inden rundvisningen mødes vi til et glas ”Karen Blixen vin” og snack. Vinen vi skal smage, er en vin der afspejler Karen Blixens DNA. Vinen er skabt ifm. Ladegourdie Vinimports 40 års jubilæum ifm. portræt kunstner Agnete Brinchs kunstprojekt på Rungstedlund.
Vi skal smage: Hvidvin. A. O. C. Bourgogne Chardonnay 2019, Rødvinen. A. O. C. Bourgogne Pinot Noir 2018, A. O. C. Bourgogne Hautes-Cotes de Beaune 2018.
Alle vine kan købes på Museet.

Bodil Binner, der bor i Gentofte, er uddannet guldsmed fra Institut for Ædelmetal 1990 og er specialiseret i perler, diamanter, rav og platin med perle- og diamant-grader fra IGI Antwerpen. I 1992 etablerer hun smykkeværksted og butik i København – og har gennem årene såvel deltaget i som arrangeret smykkeudstillinger i ind- og udland. Hun har f.eks. skabt det smykke det Grønlandske Hjemmestyre forærede Dronning Margrete ved hendes 50-års jubilæum som regent.

Pt. er Bodil Binner aktuel med bidrag til udstillingerne ”På de bonede gulve” i De Kongelige Repræsentationslokaler, Makabre Mesterværker på Sønderborg Slot (medarrangør) og denne Silver Tales på Karen Blixen Museet.

Pris for deltagelse 200 kr. og for ikke-medelemmer 250 kr.

Tilmelding https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ss3mvd8c2m

 
Del vidt og bredt
 
 
 
 
 
 

 
Del vidt og bredt