Nyhedsbrev 30.9.22

 

Egeværk – nyt arrangement

Onsdag den 9/11-22 går vi i Dronningens fodspor og besøger  kunsthåndværksvirksomheden Egeværk i Helsingør – mulighed for samkørsel.

Det er en enestående chance for, at opleve et dansk snedkerpar, der skaber international trækunst, der udstilles bl.a i Paris og New York. Læs meget mere og tilmeld jer på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/?p=96542&preview=true

 

“Det kolde øje – Tyskland i 20.erne” på Louisiana den 25.10.

Der er ledige pladser på rundvisningen i denne spændende udstilling. Læs mere og tilmeld jer på

https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/09/05/det-kolde-oeje-tyskland-i-20-erne-louisiana-25-10-kl-17-00/

 

Artist.s talks – afholdt arrangement 

Den 26.9 havde vi besøg af kunstneren og musikeren Carsten Dahl, der gav os et enestående indblik i sit liv og sin vej ind i musikken. Carsten Dahl læste op af sin lyrik og gav os prøver på sine fantastiske evner på klaveret. Arrangementet blev afholdt hos Galerie Knud Grothe, hvor vi samtidig kunne se Carsten Dahls kunstværker.

 

 

 

Del vidt og bredt