GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Kære medlemmer

Vi ønsker jer alle Glædelig jul og et godt nyt år !


Dette år har været usædvanligt.  

 

Vi kom sent i gang med vores kunstbesøg og lodtrækningen/generalforsamlingen i marts blev udsat til for bare tre måneder siden.

Men alligevel lykkedes det at gennemføre ni arrangementer. I efteråret  besøgte vi med maks. deltagerantal de store kunstsamlere John Ginsborg og Leif Djurhuus og vi var i CoBra – Børnehuset på Østerbro sammen med Jorns søn. På det traditionsrige GaleriCrawl besøgte vi 5 gallerier med fine fortællinger om kunsten. Vi  startede med brunch i Paludans Bogcafé, besøg hos Tom Christoffersen  og afsluttede i Galleri Egelund med vin og sandwichs.

Vi er nu nød til, at aflyse vores Nytårskur, som var arrangeret – men endnu ikke annonceret – til den 11. januar kl. 17.00 i Byens Hus med karikaturtegneren Jens Hage, “champagne” og kransekage.

I februar planlægger vi bl.a. besøg på det nye Ordrupgård med guidet rundvisning i den nyåbnede udstilling  Paul Gaugain og hans venner og også  besøg hos glaskunstneren Anders Raad i hans værksted  ved Travbanen.

Vores lodtrækning og generalforsamling bliver mandag den 21. marts  kl. 18.00 I Rådhushallen. 
 

Vi ses forhåbentligt ofte inden da !

 

Rigtig god jul og godt nytår ønskes I allesammen.

BESTYRELSEN  

(som er Lars Gudmand Pedersen, Mogens Røstbjærg, Ragnar Norddahl, Charlotte Langkilde, Knud Grothe, Jens Tarp, Flemming Visholm og Emilia Bach)

 

Del vidt og bredt