Kommende arrangementer

Læs også om tidligere arrangementer i Gentofte Kunstvenner.

Opfordring fra bestyrelsen til alle medlemmer

Vi vil bede Jer sende os forslag til nye arrangementer for foreningens medlemmer. Vi i bestyrelsen forestiller os, at I medlemmer sidder inde med idéer og forslag, som vi ikke har tænkt på, og måske aldrig kommer i tanke om, hvis I ikke kommer frem med dem. Så I må meget gerne maile os, hvad I har af idéer og forslag, eller hvad I godt kunne tænke Jer, at vi også arrangerede. Det kan være besøg hos navngivne kunstnere, udstillinger, museer, foredrag, korte eller længere udflugter eller rejser – eller noget helt andet. Vi glæder os til at høre fra rigtigt mange af jer.

Rødvin og nye medlemmer
HUSK! At vi gerne vil bede om Jeres medvirken til at skaffe nye medlemmer. For ingen er bedre til at anbefale medlemskab end alle os, som allerede er medlem. Brug hjemmesiden http://www.gentofte-kunstvenner.dk, hvor det er nemt at indmelde et nyt medlem.

Vedrørende Kontingent for 2020:
Bestyrelsen – og navnlig kassereren – håber MEGET at flest muligt har tilmeldt kontingentindbetalingen til PBS (NETS). Det kan gøres her på hjemmesiden eller i jeres netbank.
Foreningens PBS nummer er 05840163.
Debitorgruppenummeret er 00001.
Dertil skal I tillige benytte Jeres medlemsnummer.
Enkelt medlem 395 kr.
Junior medlem 175 kr.
Par medlemmer 590 kr.
Firma medlem 850 kr.

 

Del vidt og bredt