GENTOFTE KUNSTVENNER

Kunstforeningen i Gentofte

Kære medlemmer

Vi ønsker jer alle Glædelig jul og et godt nyt år !

Dette år har været usædvanligt.

Vi kom sent i gang med vores kunstbesøg og lodtrækningen/generalforsamlingen i marts blev udsat til for bare tre måneder siden.

Men alligevel lykkedes det at gennemføre ni arrangementer. I efteråret besøgte vi med maks. deltagerantal de store kunstsamlere John Ginsborg og Leif Djurhuus og vi var i CoBra - Børnehuset på Østerbro sammen med Jorns søn. På det traditionsrige GaleriCrawl besøgte vi 5 gallerier med fine fortællinger om kunsten. Vi startede med brunch i Paludans Bogcafé, besøg hos Tom Christoffersen og afsluttede i Galleri Egelund med vin og sandwichs.

Vi er nu nød til, at aflyse vores Nytårskur, som var arrangeret - men endnu ikke annonceret - til den 11. januar kl. 17.00 i Byens Hus med karikaturtegneren Jens Hage, “champagne” og kransekage.

I februar planlægger vi bl.a. besøg på det nye Ordrupgård med guidet rundvisning i den nyåbnede udstilling Paul Gaugain og hans venner og også besøg hos glaskunstneren Anders Raad i hans værksted ved Travbanen.

Vores lodtrækning og generalforsamling bliver mandag den 21. marts kl. 18.00 I Rådhushallen.
Vi ses forhåbentligt ofte inden da !

Rigtig god jul og godt nytår ønskes I allesammen.

BESTYRELSEN
(som er Lars Gudmand Pedersen, Mogens Røstbjærg, Ragnar Norddahl, Charlotte Langkilde, Knud Grothe, Jens Tarp, Flemming Visholm og Emilia Bach)

facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet