GENTOFTE KUNSTVENNER

Kunstforeningen i Gentofte


Kære Medlemmer

VORES TRADITIONSRIGE GALLERICRAWL LØRDAG DEN 27. NOVEMBER, SOM VI OMTALTE I SLUTNINGEN AF OKTOBER, ER NU FALDET HELT PÅ PLADS - MED FLERE NYE INDSLAG !

Kl. 09:00-09:55. Vi starter IKKE som tidligere år på Café ”G”, men med brunch og kaffe/te på Paludan Bogcafe, Fiolstræde 10-12.
Paludan åbner specielt for os 08.45. HUSK CORONAPAS.
Fra Paludan nede ved Frue Plads er der blot små 5 minutters gang til Galleri Tom Christoffersen.

Kl. 10:00 går vi til Galleri Tom Christoffersen, Skindergade 5, hvor Tom Christoffersen tager imod os og fortæller om en stor udstilling med værker af Julie Nord - og endvidere udstiller Jesper Fabricius.

Ca. kl. 11:00 besøger vi Galleri Susanne Ottesen, Gothersgade 49, som ugen før har haft fernisering på nye malerier af Olav Christopher Jenssen.

Ca. kl. 11:45 besøger vi som noget nyt SECHER Fine Art & design i Bredgade 25, som har en omfattende CoBra udstilling.

Ca. kl. 12.30 når vi frem til Galleri Mikael Andersen, Bredgade 63, som udstiller skulpturer og malerier af Lucy Teasdale og Jon Pilkington.

Ca. kl. 13:30 slutter vi i Galleri Christoffer Egelund, Bredgade 75, hvor udstillingen hedder Reflections by Niels Corfitzen.

Ca. kl. 14.00 vil Gentofte Kunstvenner - ligeledes i Galleri Christoffer Egelund – servere sine efterhånden verdensberømte sandwichs (dog max. 3 til hver) og et eller to glas rød- eller hvidvin.

HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR KØBT BILLETTER INCL. BRUNCH SÅ GØR DET NU PÅ https://www.place2book.com/da/sw2/sales/30xnly7sewPå gensyn.

Bestyrelsen
facebook