GENTOFTE KUNSTVENNER

Kunstforeningen i Gentofte

Kære medlemmer

Der er enkelte billetter tilbage til rundvisningen i den nye udstilling om Gauguin og hans venner nu på onsdag den 16. februar kl. 17.00 på Ordrupgaard.
Det er en af de største, dyreste og mest ambiøse udstillinger på museet og den har da også fået de aller bedste anmeldelser.
Læs mere og tilmeld jer på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/23/gauguin-og-hans-venner-paa-ordrupgaard-onsdag-den-16-februar-kl/

Der er fortsat pladser til torsdag den 3. marts kl. 15.00, hvor vi besøger glaspuster Anders Raad og keramiker Christian Bruun i den gamle tribune på Travbanen. Se mere på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/22/glaskunstneren-anders-raad-og-keramikeren-christian-bruun/ . Og til onsdag den 9. marts, kl. 17.00, hvor vi skal møde sølvsmed Claus Bjerring i hans værksted og galleri på Østerbrogade og bl.a. se og høre om hans arbejde med det nye altersølv til Messias Kirken. Se mere på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/2022/01/21/soelvsmed-bjerring-og-det-nye-kirkesoelv-i-messias-kirken-9-marts/ .

Husk generalforsamlingen i Rådhushallen den 21. marts. Særskilt indkaldelse sendes i slutningen af denne måned, men forslag til behandling på generalforsamlingen
skal være formanden i hænde senest 15. februar på lars@gentofte-kunstvenner.dk

Mvh Bestyrelsen


facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet