GKOswald
Kære medlemmer

Desværre nåede gårsdagens nyhedsbrev ikke frem til alle medlemmer. Derfor sender vi det ud en ekstra gang. Arrangementet hos John Ginsborg blev staks udsolgt, men det vil hurtigt blive gentaget.

Nyhedsbrevet fra i går
Så er der nyt på vores hjemmeside www.gentofte-kunstvenner.dk hvor I kan læse meget mere om arrangementerne og tilmelde jer.


Der er stadig pladser til det spændende billedforedrag af fotografen og kunstneren Suste Bonnén den 28. oktober I Byens Hus. Suste viser også en lille film - "Lys over Læsø".


Den 9. november kl. 17.00 besøger vi kunstsamleren John Ginsborg i Valby, hvor John Ginsborg også vil servere en lækker anretningog vin. På grund af Coronaen kan vi ikke være så mange, men vi har aftalt at besøget kan gentages snarest for et nyt hold.


Og den 21. og 28. november tilbyder vi vores traditionelle GalleriCrawl - nu delt op i to, fordi vi maksimalt kan være 50 personer i gallerierne. Og vi anbefaler i øvrigt, at man bruger mundbind eller visir i gallerierne.


Skulle Coronaen udvikle sig så meget, at vi bliver nødt til at aflyse eller ændre et arrangement får I selvfølgelig hurtig besked og vores nye billetsystem er indrettet sådan, at vi hurtigt og nemt får systemet til at returnere billetprisen.


I læser om arrangementerne og køber billetter på vores (nye) hjemmeside www.gentofte-kunstvenner.dk ved først at klikke på arrangementet og dernæst det blå place2book i omtalen af arrangementet. I taster jeres navn og adresse m.m. I siger ja til at gemme oplysningerne - så er det nemt at melde sig til flere arrangementer i fremtiden. I betaler med Mobile Pay eller kreditkort. Nemmere kan det ikke være.


På gensyn.
Bestyrelsen

facebook