GKOswald
Kære medlemmer

På vores hjemmeside ligger der nu omtale af tre nye arrangementer.

(Til arrangementet den 22. september med karikaturtegneren Jens Hage i Byens Hus i Hellerup er der stadig enkelte ledige pladser.)

De nye arrangementer er billedforedrag med Suste Bonnén den 28. oktober, besøg hos privat kunstsamler den 9. november og vores gallericrawl den 28. november. Tilmelding til de to sidste arrangementer åbner først senere og vi fortæller hvornår med et lille nyhedsbrev.

I læser mere om arrangementerne og køber billetter - hvor tilmelding er åben - på vores nye hjemmeside www.gentofte-kunstvenner.dk ved først at klikke på arrangementet og dernæst place2book i omtalen af arrangementet. I taster jeres navn og adresse m.m. I siger ja til at gemme oplysningerne - så er det nemt at melde sig til flere arrangementer i fremtiden. I betaler med MobilePay eller kreditkort. Nemmere kan det ikke være.

Bemærk også under foreningsanliggender opslaget, hvori vi leder efter en kasserer til foreningen

Siden sidste nyhedsbrev har vi haft en række vellykkede arrangementer startende med rundtur til gavlmalerier i Holbæk, besøg hos maleren Hanne Galschiøt, møde med maleren John Kørner i Galleri Bo Bjerggaard og sidst men ikke mindst turen til Læsø guidet af Tom Christoffersen med blandt meget andet besøg i Per Kirkebys og Asger Jorns atélier.

På gensyn.

Bestyrelsen
facebook