GKOswald
Kære medlemmer

Så er der nyt på vores hjemmeside www.gentofte-kunstvenner.dk Her kan du læse meget mere om arrangementerne og tilmelde dig.

Der er stadig pladser til det spændende billedforedrag af fotografen og kunstneren Suste Bonnén den 28. oktober I Byens Hus. Suste viser også en lille film - "Lys over Læsø".

Den 9. november kl. 17.00 besøger vi kunstsamleren John Ginsborg i Valby, hvor John Ginsborg også vil servere mad og vin.

Og den ............

Vi følger alle Corona - retningslinjer. Skulle Coronaen udvikle så meget, at vi bliver nødt til at aflyse et arrangement, er vores nye billetsystem indrettet sådan, at vi ved ét tryk på en tast, får systemet til at returnere billetprisen.

I læser om arrangementerne og køber billetter på vores (nye) hjemmeside www.gentofte-kunstvenner.dk ved først at klikke på arrangementet og dernæst det blå place2book i omtalen af arrangementet. I taster jeres navn og adresse m.m. I siger ja til at gemme oplysningerne - så er det nemt at melde sig til flere arrangementer i fremtiden. I betaler med Mobile Pay eller kreditkort. Nemmere kan det ikke være.

På gensyn.

Bestyrelsen
facebook