DR-successen ”Kunstnerkolonien” på SOPHIENHOLM den 27. februar.

 

Kom med Gentofte Kunstvenner til den store DR-succes ”Kunstnerkolonien” på SOPHIENHOLM tirsdag den 27. februar kl. 17.00. (klik på overskriften for at se hele teksten)

 Vi har aftalt 2 hold af 20 medlemmer med hver sin omviser. Der er fin gratis parkering ved Sophienholm, Nybrovej 401. Og Movia bus 191 fra Lyngby eller Sorgenfri stationer.

 KUNSTNERKOLONIEN

I ITALIEN & GENSYN

Udstillingen indeholder gensyn med værker fra alle sæsoner, men særligt fokus vil der naturligvis være på det nye kuld.

I denne sæson møder vi tre nye talenter: Mette Riise, som arbejder med tidsbaserede medier og laver en performance til ferniseringen, Sophia Luna Portra, der arbejder med alt fra sang til skulptur, og på Amalfikysten kaster sig over oliemaleriet for første gang, samt Jo Hedegaard, der både når omkring traditionelle italienske marmortavler og skaber sociale interventioner, som blandt andet inkluderer en vest med rygmærker!

Udstillingen omfatter kunstværker af: Kaspar Bonnén, Adam Christensen, Cathrine Raben Davidsen, Erik A. Frandsen, Gun Gordillo, Jo Hedegaard, Kirsten Justesen, Eske Kath, Ida Kvetny, Michael Kvium, Bjørn Magnussen, Kim Mejdahl, Julie Nord, Frederik Næblerød, Sophia Luna Portra, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Mette Riise Kristensen, Maria Torp og Sif Itona Westerberg.

Sophienholm Kunsthal er på mange måder et oplagt valg til udstillingen i Danmark af de værker, der er blevet til i Italien, for da Friederike Brun i den tidligere guldalder anlagde Sophienholm og stiftede salonkulturen der, var det netop med inspiration fra Italien, hvor hun selv opholdt sig i årevis blandt i det danske og internationale kunstnermiljø i guldalderen. Hun anlagde sågar æselstier i parken, så venner og kunstnere, der kom til Sophienholm for at udveksle ideer, skabe kunst og holde saloner, kunne lade sig transportere rundt på ægte romantisk, italiensk manér.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 225  kr for ikke-medlemmer incl. et lettere traktement.

Tilmelding på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/h5qqddbxuk

Del vidt og bredt