Artist talks med multikunstneren Carsten Dahl – er afholdt

 

Carsten  Dahl må være noget af det nærmeste, man kan komme en multikunstner. Han anses i dag for en af de mest innovative og geniale improviserende musikere. Han skriver også digte, komponerer orkesterværker, har medvirket på mere end 300 CDèr, modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over. Både som maler og musiker bevæges han af det i sprækken usagte og skjulte. Han blændes af lyset, der skabes ud af mørket. For ham er toner farver og farver toner. Akkorderne er landskabernes bund, der veksler mellem skygge og lys, dybde og perspektiv.

Denne multikunstner vil den 26. september kl. 16.00 hos Knud Grothe  fortælle om sig selv, vise sin kunst, spille sine kompositioner og læse sine digte.

Tilmelding på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/117ktyohza

Der serveres vin, vand og snacks. 

Del vidt og bredt