Picasso keramik på Holmegaard Værk søndag den 11. sept. kl. 10.45

Grib søndagen sammen med Gentofte Kunstvenner, og lad dig kaste begærligt udi en enestående udstilling på Holmegaard Værk – Nordens nye museum for glas, design og keramik.

Start søndagen med en roadtrip udi det blå og grønne Sydsjælland. Mærk suset – du er på vej til Fensmark ved Næstved for at blive guidet gennem Picassoværker udstillet i excentrisk udførte glasmontrer.

Om udstillingen:

Holmegaard Værk præsenterer udstillingen Picasso – en hyldest til keramikken. Udstillingen rummer 42 keramiske mesterværker fra den amerikanske Rosenbaum Collection, der aldrig før har været udstillet i Europa.

I et virvar af spejlstof, kurveblæste glasmontre og ugletræer vil du som gæst træde ind i et kubistisk univers, der på én og samme tid sætter alle sanser i og ud af spil, og gør dig både fortryllet, forundret, fordybet og til tider nærmest søsyg.

Og så er Holmegaard rammen for en fantastisk samling  af 42.000 glasprodukter udstillet i én stor reol og hele Kähler keramik samlingen på 6.000 genstande. Så adskillige timer kan et besøg på Holmegaard godt vare.

Google Holmegaard Værk eller gå ind på linket her:www.museerne.dk/holmegaard-vaerk

Se omtale på kunsten.nu: Picasso – en hyldest til keramikken – Holmegaard Værk (kunsten.nu)

Tid: Søndag den 11. september, kl. 10.45. Rundvisningen starter kl. 11.00.

Sted: Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard.

Deltagelse 250 kroner pr. person inkl. et glas vin.

Ved tilmelding på place2book skal man skrive om man ønsker at spise i museets restaurant. Vi reserverer det antal siddepladser vi bliver oplyst om, men frokost og anden forplejning er under fri leg og egen regning.

Samkørsel: Bestyrelsen hjælper med at koordinere samkørsel. Skriv til Emilia på e-mail emilia@gentofte-kunstvenner.dk og oplys, hvis du gerne vil stille siddepladser i bilen til rådighed, eller gerne vil køre med nogen.

Vi håber at se rigtig mange af jer til Picasso arrangementet på Holmegaard Værk.

Køb billetter påhttps://www.place2book.com/da/sw2/sales/k273vueg5n

Del vidt og bredt