Sidste, meget vellykkede besøg hos kunstsamleren Christian Linde

Sommerbesøg hos kunstsamler Christian Linde tirsdag den 28. juni kl. 16.00

Gentofte Kunstvenner fortsætter rækken af besøg hos markante kunstsamlere. Sidste år besøgte vi John Ginsborg i Valby og Leif Djurhuus i Frihavnen, og nu har vi fået mulighed for at besøge kunstsamler Christian Linde i Lønholt ved Fredensborg

Christian Lindes samling af dansk og international samtidskunst består af et stort antal skulpturer placeret i landskabet på ejendommen og en omfattende maleri- og skulptur- samling i en stor udstillingsbygning.

Adressen er Kongevejen 57, 3480 Fredensborg og der er 5 min.s gåtur fra nærmeste busstoppested. Evt. mulighed for samkørsel fra Hellerup Station – kontakt Emilia på emilia@gentofte-kunstvenner.dk efter tilmelding.

Besøget finder sted tirsdag den 28. juni kl. 16.00 og vil vare et par timer.

Som vi plejer, vil der blive serveret et par glas vin eller vand med tilhørende snacks.

Ingen høje hæle, men praktisk fodtøj anbefales, da vil skal rundt på ejendommen for at se og høre om de mange skulpturer.

Besøget er kun for Gentofte Kunstvenners medlemmer og koster 150 kroner.

Tilmelding på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8vxctgsf7e

 

Del vidt og bredt