Ekstra kunstrundvisning i Folketinget den 23. august – UDSOLGT

UDSOLGT

Tirsdag. d. 23. august 2022 kl. 18.45 ved Folketingets hovedindgang.

Vores rundvisning den 11. maj blev udsolgt meget hurtigt. Derfor har vi arrangeret en ekstra.

Af hensyn til Folketingets sikkerhedsprocedure skal vi igennem et scanningssystem, som tager ca. 15 min.  

Folketingets har en omfattende samling af fortrinsvis nyere kunst. Kunsten findes overalt i Folketinget, i udvalgsværelserne – hvor farvesætning og møblering sker i et samarbejde med kunstneren – og i partiernes mødelokaler, hvor partiernes egne ønsker har præget valget af kunstner og motiv

Under rundvisningen får vi en fornemmelse af, at Folketinget udgør den politiske magts absolutte centrum i Danmark. Via TV får vi ofte et glimt af lokaliteterne, men de færreste tænker på Folketinget som et kunstmuseum. Ikke desto mindre er ”Magtens korridorer” udsmykket med værker af høj kvalitet – både fra fortiden og nutiden. Et bredt spektrum af kunstnere er repræsenteret, hvilket bl.a. kommer til udtryk i portrætterne af de tidligere statsministre, som selv har valgt kunstner. Vi skal se udsmykningerne i Folketingssalen og enkelte gruppe- og udvalgsværelser, samt Erik A. Frandsens vægmalerier i Landstingssalen. 

Rundvisningen slutter kl. 20.30

Pris for deltagelse i arrangementet – 100 kr. 

Tilmelding på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9rgc7v128p

 
Del vidt og bredt