Foredrag med karikaturtegneren Jens Hage

Foredrag med karikaturtegneren Jens Hage, tirsdag den 22. september kl. 17:30 – 19:00 i BYENS HUS,  Hellerupvej 22-24.

Mange kender Jens Hages streg fra bl.a. Berlingskes spalter, hvor han har tumlet sig siden 1980. Med karikaturer af vore politikere, visuelle kommentarer til dagens debat, men også de mere følsomme fortolkninger af livets tildragelser flyder fra hans pen. Humoren og satiren følges ad i et stadigt vekslende samspil, så også offeret kan le med.

Foredraget, som hedder “Hvad der kan tænkes, kan tegnes”, handler dels om hans liv som tegner, og dels om, hvad der sker i hjernen, når vi skal have idéer på kommando. Hjernens evne til at danne billeder,­ hvad der forsinker, og hvad der befordrer, forskellen på at tænke lodret og vandret og glæden ved at bo i et land, hvor ofrene kan grine med.

Jens Hage har en lang og spændende baggrund.  Efter endt uddannelse på Grafisk Højskole fulgte en række år i det private erhvervsliv som reklamechef, indtil Jens Hage vandt 1. præmien i en tegnekonkurrence, udskrevet af Berlingske Tidende. Siden er det gået ’slag i slag’, med en række nationale og internationale hædersbeviser.

Glæd dig til et fantastisk foredrag og et godt grin.

 Vi serverer vin, vand og snacks

Pris for medlemmer 125,- kr. og tilmelding på https://place2book.com/da/sw2/sales/uqg3w39xio

 

Del vidt og bredt